• Vårt erbjudande
  • Insights
  • Karriär
  • Press & nyheter
  • Om oss

Förvalta och utveckla fastigheter

Effektiv fastighets- och tillgångsförvaltning är avgörande för att säkerställa långsiktig värdeskapande och hållbar användning.

Förvalta och utveckla fastigheter

Fastigheter är en avgörande del av det urbana livet och centrum för hem- och arbetsliv över hela världen. Effektiv förvaltning och utveckling av fastigheter är nyckeln till att skapa önskvärda miljöer, avkastning på investeringar och värdeökning.

Den byggda miljön spelar också en avgörande roll i globala hållbarhetsinsatser. Genom att optimera energi-, vatten- och materialkonsumtionen bidrar den till att bekämpa klimatförändringar och resursbrist samt främjar en hållbar samhällsutveckling.

Investerare riktar alltmer uppmärksamhet vid icke-finansiella faktorer, ESG, i sin analys för att identifiera väsentliga risker och tillväxtmöjligheter. Newsec erbjuder långsiktig, värdeskapande förvaltning och kan förstärka ditt hållbarhetsarbete och säkerställa nöjda hyresgäster, allt för att din fastighetsinvestering ska vara i trygga händer.

Med Newsecs omfattande erfarenhet och regionens största team av experter ser vi på tillgångsförvaltning i ett bredare perspektiv, oavsett om det gäller kontor, handelslokaler, industriella fastigheter eller bostäder. Vi arbetar tillsammans med dig för att hitta lösningar som möter dina specifika utmaningar och långsiktiga mål.

Newsec erbjuder ett brett utbud av portföljförvaltningstjänster och kan hjälpa dig med teknisk, kommersiell och ekonomisk förvaltning samt strategisk analys och planering. Vi använder beprövade och strukturerade processer för att säkerställa effektiv och säker förvaltning. Vårt jobb är att göra ditt ägande enkelt och lönsamt.

Kontaktpersoner

Kontakta oss gärna för mer information.

Eric Johansson

Eric Johansson
Managing Director Property Asset Management
eric.johansson@newsec.com
+46 702 98 31 14